VDR Gevelreiniging BV

Cleaning and restoring bricks
Adres
De Aaldor 12b, Netherlands
Postcode
4191 PC
Plaats
Geldermalsen
Rubriek(en)

Beschrijving

Zijn vervuilde buitenmuren uw uitdaging?

Algemene milieuvervuiling, algen, mineralen uit bouwmateriaal of uitwerpselen van vogels zijn ontsierend en kunnen permanente schade aan gevels veroorzaken. Ook ongewenste graffiti is een bekende vorm van gevelvervuiling. Is gevelreiniging uw uitdaging? Voor elk type vervuiling bieden wij professionele gevelreiniging. Gevels krijgen hun aantrekkelijk uitstraling weer terug. Uiteraard werken wij volgens alle veiligheids- en milieueisen en bieden een hoog serviceniveau.


Onze oplossing

VDR Gevelreiniging is gespecialiseerd in waarde verhogende gevelreiniging. De producten en methoden die worden ingezet laten gevels, zonder schade aan bouwmaterialen en verf, weer tot hun recht komen.

Met onze gevelreinigingsdiensten bieden we een oplossing voor elk type aanslag die u niet op uw muren en gevels wilt hebben. We verzorgen onder andere op een professionele en doeltreffende manier voor:

  • Graffitiverwijdering
  • Algenverwijdering
  • Zwarte en witte aanslag verwijdering
  • Cementsluier verwijdering
  • Salpeter uitslag verwijdering
  • Verwijdering van cementsluier
  • Impregneren/hydrofoberen

Onze specialisatie

Gevelreiniging is een specialisme. Het vergt kennis over de te behandelen bouwmaterialen, reinigingsmethoden en hoe deze toe te passen om het juiste resultaat te verkrijgen.

Jarenlange ervaring, zeer uitgebreide kennis van bakstenen en betonnen gevels stellen ons in staat om uw gevel weer die gewenste uitstraling te geven zonder dat deze aangetast wordt. We beschikken over de modernste apparatuur en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Het is niet voor niets dat wij door de mortel- en baksteenindustrie om advies gevraagd worden!

Al onze werkzaamheden in de gevelreiniging voeren wij uit met zelf ontwikkelde reinigings- en impregneermiddelen waar wij tot wel 25 jaar garantie geven.

Vrijblijvend, oplossingsgericht gesprek

 Wilt u kennismaken met onze gespecialiseerde gevelreiniging? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie van de gevel en een informatief, oplossingsgerecht gesprek. We kunnen een proefstukje voor u schoonmaken zodat u zowel een indruk krijgt van onze werkwijze, als van het reinigingsresultaat. Bel ons voor een afspraak!

 

VDR Gevelreiniging is lid van Gebouwschil Nederland, BPAN en is een erkend leerbedrijf

Send Message

Datum 13 oktober 2020 VDR Gevelreiniging