BWT Nederland

BWT Nederland

Energieweg 9
2382 NA Zoeterwoude

BWT Nederland is onderdeel van de internationale BWT-Group, Europees marktleider op het gebied van waterbehandeling. BWT biedt bedrijven, particulieren, zorginstellingen en industrie een compleet assortiment aan producten en diensten op het vlak van filt…

Mercachem

Mercachem

Kerkenbos 1013
6546 BB Nijmegen

Mercachem biedt een breed scala van chemische dienstverlening aan de life sciences industrie. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve synthetische en proceschemie diensten om onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s van bedrijven over de hele wereld te onder…

Yara Industrial BV

Yara Industrial BV

Zevenmanshaven Oost 67
3133 CA Vlaardingen

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lag…

Datum 3 april 2018 René de Haas

Mercachem biedt een breed scala van chemische dienstverlening aan de life sciences industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve synthetische en proceschemie diensten om onderzoek en ontwikkelingsprogramma’s van bedrijven over de hele wereld te ondersteunen.

Wij hebben de apparatuur en kennis die nodig is om organische reacties, variërend van milligram tot 1 kilogram schaal uit te voeren.

Mercachem voor:

 

  • Discovery chemie
  • Medicinale chemie
  • Proces onderzoek

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.

Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lagere uitstoot, verbeteren de luchtkwaliteit en bevorderen veilige en efficiënte toepassing.

Yara, in 1905 opgericht in Noorwegen, is wereldwijd actief met klanten in 150 landen. Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit.


Yara Industrial B.V. produceert en verkoopt proces chemicaliën (ureum, ammoniak, salpeterzuur en nitraten), Air1 (AdBlue), NOxCare (DeNOx) en Nutriox.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Yara Industrial B.V.

Postbus 81

3130 AB Vlaardingen

T. +31 10 4452000

E. info.yara.vlaardingen@yara.com

 

Datum 3 april 2018 René de Haas