Orgamex BV

Rootven 34
5531 MB Bladel

Orgamex produceert producten die alleen bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Er worden alleen organische meststoffen verkocht waarin geen chemicaliën verwerkt zijn die de ondergrond negatief zouden kunnen beïnvloeden. Om die reden zijn de meststoffen v…

Rubriek(en)
Yara Industrial BV

Yara Industrial BV

Zevenmanshaven Oost 67
3133 CA Vlaardingen

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lag…

Datum 3 april 2018 office1orgamex

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. Onze meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.

Onze industriële producten en oplossingen zorgen voor een lagere uitstoot, verbeteren de luchtkwaliteit en bevorderen veilige en efficiënte toepassing.

Yara, in 1905 opgericht in Noorwegen, is wereldwijd actief met klanten in 150 landen. Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit.


Yara Industrial B.V. produceert en verkoopt proces chemicaliën (ureum, ammoniak, salpeterzuur en nitraten), Air1 (AdBlue), NOxCare (DeNOx) en Nutriox.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Yara Industrial B.V.

Postbus 81

3130 AB Vlaardingen

T. +31 10 4452000

E. info.yara.vlaardingen@yara.com

 

Datum 3 april 2018 René de Haas