Bierings bv

Bierings bv

Hoogeind 5
5507 PV Veldhoven



Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen

Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen

Nijverheidsweg 7
7948 NE Nijeveen

Bijker Mechanisatie Nijeveen is een toonagevend technisch bedrijf, met klanten in de veehouderij en loonbedrijven en particulieren. In de regio Zuid-West Drenthe en Noord-West Overijssel zijn we voornamelijk actief. Op tuin en park gebied is Bijker een ge…

Brabant AG Trucks

Vlietweg 10
4791 Klundert

Brabant AG industrie oftewel, AG Trucks is uw partner voor nieuw en gebruikte industriemachines. Als leverancier van industriemachines is door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van onder andere: Vorkheftrucks …

C. velman en zn. v.o.f.

C. velman en zn. v.o.f.

Dorpstraat 602
1723 NJ Scharwoude

Grondwerk & machineverhuur …

JVT

JVT

Kapteynlaan 6
9351 VG LEEK

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek. JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van …

Loonbedrijf Co Penner

Loonbedrijf Co Penner

Spoorland 70
1541 MN Koog aan de Zaan

Loonbedrijf Co Penner. Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw. Shovelmachinist, tevens dienstverlening t.b.v. landbouw- en wegenbouwbedrijven Loonbedrijf Co Penner Voor o.a.: Bemesten Zaaien Gewasbescherming Oogsten Grond- en slootwerk Transport …

Vijver dempen Methorst Zuig- en Blaastechniek

Methorst Projecten B.V.

Stationsweg Oost, 281D
3931ER Woudenberg

Methorst Projecten B.V. is een gezonde en innovatieve organisatie op het gebied van zuig- en blaastechnieken, ondergrondse infrastructuur en specialistisch grondverzet. Met ruim 40 gedreven werknemers zijn wij een ervaren en betrouwbare partner voor toona…

Mini/midi kraanverhuur Wilts

Mini/midi kraanverhuur Wilts

Dagwerkstraat 6
9502 PR Stadskanaal

Midi en Minikraanverhuur Wilts in Stadskanaal. Mini/Midi Kraanverhuur Wilts. Voor al uw grond, maaikorf en sloopwerkzaamheden! Enkele jaren geleden combineerde Marcel Wilts zijn werkzaamheden van het kraan- en grondwerk met zijn baan. Inmiddels zijn wij v…

Morsink Minkraan Verhuur

Morsink Minkraan Verhuur

Gronausestraat 131
7581 CE Losser

Morsink Minikraan Verhuur is een vertrouwd adres voor al uw weg- en waterbouwwerkzaamheden en grondverzet. Verder zijn wij ook actief in het aanleggen van tuinen. Ons bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderne…

S.T. Walraven

S.T. Walraven

Hammerskjoldplaats 124
3069 RD Rotterdam

Voor diverse werkzaamheden in de land- en tuinbouw kunt u contact opnemen met S.T. Walraven …

Stephan Treur

Stephan Treur

Burgemeester van Trichtlaan 72
3648 VJ Wilnis

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in duikerreiniging. Duikers van 80cm doorsnede worden gegarandeerd schoon. Daarbij doen wij aan machineverhuur en vele soorten grondwerkzaamheden in de gww en grondverzet, o.a.: Allerhande uitgravingen en oph…

Datum 27 juni 2018 Lijster

Datum 3 april 2018 René de Haas
Bijker Mechanisatie Nijeveen is een toonagevend technisch bedrijf, met klanten in de veehouderij en loonbedrijven en particulieren. In de regio Zuid-West Drenthe en Noord-West Overijssel zijn we voornamelijk actief. Op tuin en park gebied is Bijker een gerespecteerd dealer van Echo producten en Cramer elektrisch tuingereedschap met name in bijvoorbeeld heggescharen/bosmaaiers/kettingzagen/gazonmaaiers, enz. De pijlers van dealerschappen voor de landbouw en industrie zijn, Deutz-Fahr, Krone, Merlo, Siloking, Kramer-Allrad, Kverneland, Redrock.

Datum 9 juli 2020 Ard

Brabant AG industrie oftewel, AG Trucks is uw partner voor nieuw en gebruikte industriemachines. 
Als leverancier van industriemachines is door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van onder andere:

 • Vorkheftrucks
 • Termminaltrekkers
 • Industrie machines
 • Reinigingsapparatuur

Naast verkoop van nieuwe en gebruike machines bieden wij verhuur diensten aan. Door onze jaren lange ervaring weten wij hoe belangrijk flexibiliteit voor uw bedrijfsvoering is. Daarom bieden wij een breed aanbod aan bedrijfsmachines aan. 

Samen met u gaan we opzoek naar de best passende oplossing voor uw bedrijf. 

Met groot genoegen verzorgen wij ook het onderhoud, eventuele reparaties en de benodigde veiligheidskeuringen aan uw huidige machinepark.


Bezoek onze website en neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! 

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Grondwerk & machineverhuur

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek.

JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van producten in diverse materialen waaronder: staal, roestvrijstaal, messing, brons, aluminium en diverse kunststoffen.

Wij leveren onder andere aan industriële afnemers. Waaronder de scheepsbouw, hydrauliek, on en off shore en de theaterthechniek.

Bij ons staat kwaliteit en zekerheid tegen een redelijke prijs voor de klant centraal. Ons kwaliteitssysteem garandeert u een betrouwbare toelevering van kwalitatief hoogwaardige producten.

Doormiddel van ons modern CNC-gestuurd machinepark en vakkundig personeel garanderen wij een optimaal eindresultaat.

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Loonbedrijf Co Penner.

Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Shovelmachinist, tevens dienstverlening t.b.v. landbouw- en wegenbouwbedrijven

Loonbedrijf Co Penner Voor o.a.:

 • Bemesten
 • Zaaien
 • Gewasbescherming
 • Oogsten
 • Grond- en slootwerk
 • Transport

Neemt u voor meer informatie of een (vrijblijvende offerte) gerust contact op met:

Loonbedrijf Co Penner

Spoorland 70

1541 MN Koog aan de Zaan

Tel: 075-670 99 39

 

 

 

Datum 3 april 2018 René de Haas
Methorst Projecten B.V. is een gezonde en innovatieve organisatie op het gebied van zuig- en blaastechnieken, ondergrondse infrastructuur en specialistisch grondverzet. Met ruim 40 gedreven werknemers zijn wij een ervaren en betrouwbare partner voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit 18 zuig- en blaascombinaties en een containerauto. Door ons geavanceerde materieel en gemotiveerde medewerkers zijn wij flexibel en op korte termijn inzetbaar. Methorst Zuigtechniek is dé specialist en marktleider op het gebied van grondzuigtechniek. Met onze geavanceerde en krachtige zuigwagens kunnen wij moeiteloos losse, vaste, natte en droge (bouw) stoffen verwijderen. Zuigtechniek is onder andere perfect in te zetten bij het vrijzuigen van kabels en leidingen, boomwortels en het verwijderen van dakgrind. Vooral in stedelijke gebieden, waar veel disciplines in de grond (door elkaar heen) liggen, is het in veel gevallen efficiënter en altijd veiliger om de grond weg te zuigen in plaats van te graven. Maar ook bij het vrijmaken van boomwortels wordt de schade aan de wortels tot een minimum beperkt door de inzet van zuigtechniek. Naast de grondzuigtechniek zijn wij ook zeer ervaren op het gebied van blaastechniek. Ons wagenpark biedt meerdere unieke blaascombinaties welke uitermate geschikt zijn voor het blazen van zand, schelpen isolatie, argex korrels en dakgrind. Zo kunnen wij zeer snel en doeltreffend kruipruimtes, tuinen en terrassen ophogen en daken voorzien van nieuw grind. Doordat wij kunnen blazen tot afstanden van wel 150 meter, is er voor ons geen plek onbereikbaar.

Datum 7 maart 2022 Linda

Midi en Minikraanverhuur Wilts in Stadskanaal.

Mini/Midi Kraanverhuur Wilts.

Voor al uw grond, maaikorf en sloopwerkzaamheden!

Enkele jaren geleden combineerde Marcel Wilts zijn werkzaamheden van het kraan- en grondwerk met zijn baan.

Inmiddels zijn wij volledig zelfstandig om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook het slootreinigen is in het dienstenpakket opgenomen.

Al vele jaren ervaring in deze sector staan voor kwaliteit van het werk.

Wij hebben diverse machines waarmee wij de meest voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren in deze branche. Bij grotere projecten huren wij machines in van één van onze collega’s.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Morsink Minikraan Verhuur is een vertrouwd adres voor al uw weg- en waterbouwwerkzaamheden en grondverzet.

Verder zijn wij ook actief in het aanleggen van tuinen. Ons bedrijf bestaat sinds 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het aanleggen, renoveren en ontstoppen van rioleringen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen.

Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Voor diverse werkzaamheden in de land- en tuinbouw kunt u contact opnemen met S.T. Walraven

Datum 3 april 2018 René de Haas
Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in duikerreiniging. Duikers van 80cm doorsnede worden gegarandeerd schoon.
Daarbij doen wij aan machineverhuur en vele soorten grondwerkzaamheden in de gww en grondverzet, o.a.:
 • Allerhande uitgravingen en ophogingen
 • Bouwrijp maken van terreinen
 • Aanleggen vijvers, grachten, sloten e.d.
 • Rooien van bomen & stronken
Kijk voor meer informatie op www.stephantreur.nl

Datum 3 april 2018 René de Haas