CRS Techniek

CRS Techniek

Kempenbaan 10
5121 DM Rijen

CRS techniek is een betrouwbare partner op diverse industriële gebieden. Enerzijds houdt CRS techniek zich bezig met interne transportsystemen in de breedste zin van het woord. Te noemen vallen transportbanen, kettingbanen, draaitafels, speciale produc…

Fiwado calpam

Fiwado calpam

Loswal 1
6566 CH Millingen aan de rijnJVT

JVT

Kapteynlaan 6
9351 VG LEEK

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek. JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van …

Kvf stanfit bv

Kvf stanfit bv

Oostelijke industrieweg 14
8801 JW FranekerRubriek(en)
Neveships

Neveships

J.B. Bakemade 99
3071 ME Rotterdam

De hoofdtak van Neveships is het ontwerpen van schepen en de projectbegeleiding die nodig is om een schip te (ver)bouwen. Van de eerste schets, over de inkoop tot aan de proefvaart het is allemaal in huis, of beter gezegd: aan boord.   Daarnaast richt N…

olthof engine service

Olthof engine service

Nijverheidstraat 120 – 124
2901 AR CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Bent u op zoek naar scheepsdieselmotoren? Olthof is al ruim 30 jaar officieel dealer van Mitsubishi scheepsmotoren. Voor elk schip weten wij een passende oplossing te leveren. De motoren die wij leveren zijn onder andere geschikt voor de binnenvaart, zeev…

Rubriek(en)
Rozema Coatings BV

Rozema Coatings BV

Seendweg 18-20
9936 GA Farnsum

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport. Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de …

Tuigerij Bolder Yachts

Tuigerij Bolder Yachts

Grutto 4
1628 BH Hoorn

Tuigerij Bolder Yachts in Hoorn is dè gespecialiseerde scheepstuigerij voor vakkundig advies, levering en plaatsing door heel Nederland. …

Vpg scheepsservice bv

Vpg scheepsservice bv

Handelsweg 75
6541 CS NijmegenRubriek(en)

Datum 20 juni 2019 René de Haas

CRS techniek is een betrouwbare partner op diverse industriële gebieden.

Enerzijds houdt CRS techniek zich bezig met interne transportsystemen in de breedste zin van het woord. Te noemen vallen transportbanen, kettingbanen, draaitafels, speciale product handling en palletiseer applicatie’s. 

CRS techniek verzorgt hiervoor de engineering, assemblage, montage, installatie en inbedrijfname van complete systemen. 

CRS techniek heeft een jarenlange ervaring op het gebied van project management inzake turn-key projecten.

Anderzijds regelt CRS techniek ook de besturingstechnische kant van de diverse uit te voeren projecten. Het ontwikkeld daarvoor schakelkasten inclusief de benodigde besturingen (PLC, (I)PC, HMI, SCADA, e.d.) CRS techniek is tevens gespecialiseerd op het maritieme vlak inzake de installatie van gehele electrische systemen op binnenvaartschepen (zowel drooglading als tankers) alsmede coasters en pleziervaartuigen.

CRS techniek kan bouwen op een jarenlange ervaring en bouwt op een zeer respectabele klantenkring.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

JVT Verspaningstechniek is met dertig jaar ervaring een specialist op het gebied van verspanende metaalbewerking en is gevestigd op het industrieterrein ‘Leeksterhout’ te Leek.

JVT Verspaningstechniek is gespecialiseerd in het CNC draaien en frezen van producten in diverse materialen waaronder: staal, roestvrijstaal, messing, brons, aluminium en diverse kunststoffen.

Wij leveren onder andere aan industriële afnemers. Waaronder de scheepsbouw, hydrauliek, on en off shore en de theaterthechniek.

Bij ons staat kwaliteit en zekerheid tegen een redelijke prijs voor de klant centraal. Ons kwaliteitssysteem garandeert u een betrouwbare toelevering van kwalitatief hoogwaardige producten.

Doormiddel van ons modern CNC-gestuurd machinepark en vakkundig personeel garanderen wij een optimaal eindresultaat.

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
De hoofdtak van Neveships is het ontwerpen van schepen en de projectbegeleiding die nodig is om een schip te (ver)bouwen.
Van de eerste schets, over de inkoop tot aan de proefvaart het is allemaal in huis, of beter gezegd: aan boord.
 
Daarnaast richt Neveships zich al jarenlang op de elektriciteit op schepen. Zo zijn ‘nieuwe installaties plaatsen’ of ‘bestaande installaties aanpassen’ op jachten of binnenvaartschepen de revue al gepasseerd.
Door dit werk is er een ruime ervaring en is Neveships dus ook gespecialiseerd in storingen zoeken.
 
Bovendien draait Neveships zijn hand niet om voor alle andere werkzaamheden of klussen die aan boord van een schip verricht moeten worden, zoals ijzerwerk / timmerwerk / motoren.
Bij de werkzaamheden staan de wensen van de klant en het gebruiksgemak altijd op de voorgrond. Neveships weet hoe vervelend het is als de betrouwbaarheid van de producten te wensen over laat.
 
 Nevenships kunt u inschakelen voor onderstaande diensten:

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact op met:

Neveships

Postbus 24142
3007 DC Rotterdam
tel. 0624-71 75 40
fax. 010-714 67 02
info@neveships.nl

Visite: ms ‘Roelfiena’
J.B. Bakemakade 99
3071 ME Rotterdam

Datum 3 april 2018 René de Haas
Bent u op zoek naar scheepsdieselmotoren? Olthof is al ruim 30 jaar officieel dealer van Mitsubishi scheepsmotoren. Voor elk schip weten wij een passende oplossing te leveren. De motoren die wij leveren zijn onder andere geschikt voor de binnenvaart, zeevaart en de baggerij.

Datum 20 mei 2021 martijn

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport.

Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de havens van Delfzijl en Eemshaven.

De laatste jaren is het netwerk uitgebreid van regionaal (Delfzijl e.o.) naar Europees en tot ver buiten Europa. Wij zijn daardoor in staat de te leveren goederen bijna in elke haven te leveren.

Door de betrouwbaarheid van het distributienetwerk, de snelle levering en de service heeft Rozema Coatings BV zich ontplooid tot een belangrijke speler in de scheepvaart.

Rozema Coatings BV is gevestigd in Farmsum (Delfzijl) van waar uit alles georganiseerd wordt. Daarnaast hebben wij een depot in Rotterdam voor voornamelijk de tankcoatings en ruimverven om deze snel te kunnen leveren.

Het depot Rotterdam bevindt zich bij Wilhelmsen Ships Service (Unitor) waar wij voor Noord-Nederland en Noord-Duitsland service provider zijn.

Naast de levering van gerenommeerde merken als Hempel, Sigma, Jotun, International en Valvoline hebben wij ons pakket onlangs uitgebreid. Wij hebben naast de relaties van de “grote” vaart ons nu ook gericht op de Watersport en de Binnenvaart.

Waarom Rozema Coatings BV:

 

  • Hoge betrouwbaarheid;
  • Snelle levering;
  • Groot distributie netwerk;
  • Vestigingen in Farmsum (Delfzijl) en Rotterdam;
  • Groot gerenommeerd producten aanbod;
  • Service provider Noord Nederland en Noord Duitsland;
  • Levering aan de grote vaart, binnenvaart en watersport

 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, of bezoek onze eigen website.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen via onze uitgebreide webshop.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Tuigerij Bolder Yachts in Hoorn is dè gespecialiseerde scheepstuigerij voor vakkundig advies, levering en plaatsing door heel Nederland.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas