Rozema Coatings BV

Rozema Coatings BV
Adres
Seendweg 18-20
Postcode
9936 GA
Plaats
Farnsum

Beschrijving

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport.

Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de havens van Delfzijl en Eemshaven.

De laatste jaren is het netwerk uitgebreid van regionaal (Delfzijl e.o.) naar Europees en tot ver buiten Europa. Wij zijn daardoor in staat de te leveren goederen bijna in elke haven te leveren.

Door de betrouwbaarheid van het distributienetwerk, de snelle levering en de service heeft Rozema Coatings BV zich ontplooid tot een belangrijke speler in de scheepvaart.

Rozema Coatings BV is gevestigd in Farmsum (Delfzijl) van waar uit alles georganiseerd wordt. Daarnaast hebben wij een depot in Rotterdam voor voornamelijk de tankcoatings en ruimverven om deze snel te kunnen leveren.

Het depot Rotterdam bevindt zich bij Wilhelmsen Ships Service (Unitor) waar wij voor Noord-Nederland en Noord-Duitsland service provider zijn.

Naast de levering van gerenommeerde merken als Hempel, Sigma, Jotun, International en Valvoline hebben wij ons pakket onlangs uitgebreid. Wij hebben naast de relaties van de “grote” vaart ons nu ook gericht op de Watersport en de Binnenvaart.

Waarom Rozema Coatings BV:

 

  • Hoge betrouwbaarheid;
  • Snelle levering;
  • Groot distributie netwerk;
  • Vestigingen in Farmsum (Delfzijl) en Rotterdam;
  • Groot gerenommeerd producten aanbod;
  • Service provider Noord Nederland en Noord Duitsland;
  • Levering aan de grote vaart, binnenvaart en watersport

 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, of bezoek onze eigen website.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen via onze uitgebreide webshop.

Send Message

Datum 3 april 2018 René de Haas