Boot Amsterdam

Boot Amsterdam

Prinsengracht 195
1015 DT Amsterdam

Boot Amsterdam Zoekt u een boot in Amsterdam ? Boot Amsterdam biedt u een duidelijk overzicht van de beschikbare boten in Amsterdam. Boot Amsterdam is een bemiddelaar. De boten op onze website zijn van partner rederijen. Boot Amsterdam is in die h…

CRS Techniek

CRS Techniek

Kempenbaan 10
5121 DM Rijen

CRS techniek is een betrouwbare partner op diverse industriële gebieden. Enerzijds houdt CRS techniek zich bezig met interne transportsystemen in de breedste zin van het woord. Te noemen vallen transportbanen, kettingbanen, draaitafels, speciale produc…

Jan hobbel souveniers

Jan hobbel souveniers

Hoofdstraat 7b
2202 ES Noordwijk aan zeeLMH Engineering

LMH Engineering

Jozef Israelskade
1072 SB Amsterdam

SPECIALIST IN ENGINEERING   LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van engineers in de Industrie en Maritiem & Offshore. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we een breed scala aan vacatures. We bieden jou een persoonlijke en carrièrege…

Masora v.o.f

Masora v.o.f

Tsjerkewei 2
8523 NA IdskenhuizenMatrans Marine Services B.V.

Matrans Marine Services B.V.

Zaltbommelstraat 10
3089 JK Rotterdam

Matrans Marine Services is binnen het Rotterdams havengebied het grootste sjorbedrijf. Naast het zeevast zetten van ladingen levert Matrans Marine Services nog vele servicediensten voor de scheepvaart en transportwereld. U kunt hierbij o.a. denken aan: …

Mib techniek

Mib techniek

Vrijheidsweg 10
9641 KR Veendam

Maritiem Industrie Bouw Techniek BV     Vrijheidsweg 10     9641 KR Veendam      Tel: 0598 632255     Fax: 0598 632050      E-mail: info@mibtechniek.nl …

Rubriek(en)
Neveships

Neveships

J.B. Bakemade 99
3071 ME Rotterdam

De hoofdtak van Neveships is het ontwerpen van schepen en de projectbegeleiding die nodig is om een schip te (ver)bouwen. Van de eerste schets, over de inkoop tot aan de proefvaart het is allemaal in huis, of beter gezegd: aan boord.   Daarnaast richt N…

NTTA

NTTA

Atoomweg 2 H
9743 AK Groningen

Zin in techniek met een fraai uitzicht ? NTTA is een professionele opleidingsacademie met een ruim en flexibel aanbod aan opleidingsmogelijkheden voor personeel dat werkzaam is in of dat omgeschoold wil worden naar de maritieme sector. Tevens hebben wij …

Rozema Coatings BV

Rozema Coatings BV

Seendweg 18-20
9936 GA Farnsum

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport. Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de …

Tuigerij Bolder Yachts

Tuigerij Bolder Yachts

Grutto 4
1628 BH Hoorn

Tuigerij Bolder Yachts in Hoorn is dè gespecialiseerde scheepstuigerij voor vakkundig advies, levering en plaatsing door heel Nederland. …

Turbo Direct BV

Turbo Direct BV

Monitorweg 54
1322 BJ Almere

Turbo Direct wil zich, als nieuwe aanbieder van turbo’s in Nederland, graag even aan u voorstellen Wat u kunt verwachten bij Turbo Direct: Turbo Direct levert uitsluitend fabrieksnieuwe personenwagen turbo’s Turbo Direct kent geen ruilsysteem, m.a.w. de d…

Visser & Smit Hanab Veendam

Visser & Smit Hanab Veendam

Postbus 5
9640 AA Veendam

Missie & Visie Missie Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties voor water en energie. Veiligheid staat hierbij voorop. Het is onze ambitie om onze positie in het totale bouwproces te verbreden en op ons vakgebied…

Datum 3 april 2018 René de Haas

CRS techniek is een betrouwbare partner op diverse industriële gebieden.

Enerzijds houdt CRS techniek zich bezig met interne transportsystemen in de breedste zin van het woord. Te noemen vallen transportbanen, kettingbanen, draaitafels, speciale product handling en palletiseer applicatie’s. 

CRS techniek verzorgt hiervoor de engineering, assemblage, montage, installatie en inbedrijfname van complete systemen. 

CRS techniek heeft een jarenlange ervaring op het gebied van project management inzake turn-key projecten.

Anderzijds regelt CRS techniek ook de besturingstechnische kant van de diverse uit te voeren projecten. Het ontwikkeld daarvoor schakelkasten inclusief de benodigde besturingen (PLC, (I)PC, HMI, SCADA, e.d.) CRS techniek is tevens gespecialiseerd op het maritieme vlak inzake de installatie van gehele electrische systemen op binnenvaartschepen (zowel drooglading als tankers) alsmede coasters en pleziervaartuigen.

CRS techniek kan bouwen op een jarenlange ervaring en bouwt op een zeer respectabele klantenkring.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

SPECIALIST IN ENGINEERING

 

LMH Engineering is gespecialiseerd in bemiddeling van engineers in de Industrie en Maritiem & Offshore. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we een breed scala aan vacatures. We bieden jou een persoonlijke en carrièregerichte begeleiding. We werken snel en efficiënt, zodat jij in korte tijd een nieuwe uitdaging vindt.

 

   

 • Committed consultants
 •  

 • Proactieve zoekmethode
 •  

 • Persoonlijke begeleiding
 •  

 

We helpen je niet aan een nieuwe functie, maar aan de volgende stap in je carrière.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

Matrans Marine Services is binnen het Rotterdams havengebied het grootste sjorbedrijf.

Naast het zeevast zetten van ladingen levert Matrans Marine Services nog vele servicediensten voor de scheepvaart en transportwereld.

U kunt hierbij o.a. denken aan:

 • Vastzetten van lading zowel aan boord als op de wal
 • Controleren van scheepsladingen
 • Wegen, meten, eiken en expideren van handelsgoederen

Bezoekt u voor meer informatie ook de eigen website van Matrans Marine Services B.V. of neem contact op met:

Matrans Marine Services B.V.

Postbus 54562 | 3008 KB ROTTERDAM

 

Datum 3 april 2018 René de Haas
Maritiem Industrie Bouw Techniek BV
     Vrijheidsweg 10
     9641 KR Veendam

     Tel: 0598 632255
     Fax: 0598 632050

     E-mail: info@mibtechniek.nl

Datum 3 april 2018 René de Haas
De hoofdtak van Neveships is het ontwerpen van schepen en de projectbegeleiding die nodig is om een schip te (ver)bouwen.
Van de eerste schets, over de inkoop tot aan de proefvaart het is allemaal in huis, of beter gezegd: aan boord.
 
Daarnaast richt Neveships zich al jarenlang op de elektriciteit op schepen. Zo zijn ‘nieuwe installaties plaatsen’ of ‘bestaande installaties aanpassen’ op jachten of binnenvaartschepen de revue al gepasseerd.
Door dit werk is er een ruime ervaring en is Neveships dus ook gespecialiseerd in storingen zoeken.
 
Bovendien draait Neveships zijn hand niet om voor alle andere werkzaamheden of klussen die aan boord van een schip verricht moeten worden, zoals ijzerwerk / timmerwerk / motoren.
Bij de werkzaamheden staan de wensen van de klant en het gebruiksgemak altijd op de voorgrond. Neveships weet hoe vervelend het is als de betrouwbaarheid van de producten te wensen over laat.
 
 Nevenships kunt u inschakelen voor onderstaande diensten:

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact op met:

Neveships

Postbus 24142
3007 DC Rotterdam
tel. 0624-71 75 40
fax. 010-714 67 02
info@neveships.nl

Visite: ms ‘Roelfiena’
J.B. Bakemakade 99
3071 ME Rotterdam

Datum 3 april 2018 René de Haas

Zin in techniek met een fraai uitzicht ?

NTTA is een professionele opleidingsacademie met een ruim en flexibel aanbod aan opleidingsmogelijkheden voor personeel dat werkzaam is in of dat omgeschoold wil worden naar de maritieme sector.

Tevens hebben wij trajecten die vroegtijdige schoolverlaters opvangen.

Wij zijn toonaangevend op het gebied van opleidingen voor veiligheid en veiligheidstrainingen in de scheepvaart.

NTTA is door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen erkend als enige niet bekostigde vakschool voor de scheepvaart.

Binnen NTTA draait het om de kwaliteiten en inzet van mensen.

De docenten beschikken niet alleen over theoretische kennis, maar beschikken ook over ruime praktijkervaring.

Deze praktijkervaring is bij het ontwikkelen van lesstof en tijdens het lesgeven altijd weer een bron van inspiratie voor de cursisten.

 

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op.

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport.

Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de havens van Delfzijl en Eemshaven.

De laatste jaren is het netwerk uitgebreid van regionaal (Delfzijl e.o.) naar Europees en tot ver buiten Europa. Wij zijn daardoor in staat de te leveren goederen bijna in elke haven te leveren.

Door de betrouwbaarheid van het distributienetwerk, de snelle levering en de service heeft Rozema Coatings BV zich ontplooid tot een belangrijke speler in de scheepvaart.

Rozema Coatings BV is gevestigd in Farmsum (Delfzijl) van waar uit alles georganiseerd wordt. Daarnaast hebben wij een depot in Rotterdam voor voornamelijk de tankcoatings en ruimverven om deze snel te kunnen leveren.

Het depot Rotterdam bevindt zich bij Wilhelmsen Ships Service (Unitor) waar wij voor Noord-Nederland en Noord-Duitsland service provider zijn.

Naast de levering van gerenommeerde merken als Hempel, Sigma, Jotun, International en Valvoline hebben wij ons pakket onlangs uitgebreid. Wij hebben naast de relaties van de “grote” vaart ons nu ook gericht op de Watersport en de Binnenvaart.

Waarom Rozema Coatings BV:

 

 • Hoge betrouwbaarheid;
 • Snelle levering;
 • Groot distributie netwerk;
 • Vestigingen in Farmsum (Delfzijl) en Rotterdam;
 • Groot gerenommeerd producten aanbod;
 • Service provider Noord Nederland en Noord Duitsland;
 • Levering aan de grote vaart, binnenvaart en watersport

 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, of bezoek onze eigen website.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen via onze uitgebreide webshop.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Tuigerij Bolder Yachts in Hoorn is dè gespecialiseerde scheepstuigerij voor vakkundig advies, levering en plaatsing door heel Nederland.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Turbo Direct wil zich, als nieuwe aanbieder van turbo’s in Nederland, graag even aan u voorstellen

Wat u kunt verwachten bij Turbo Direct:

Turbo Direct levert uitsluitend fabrieksnieuwe personenwagen turbo’s

Turbo Direct kent geen ruilsysteem, m.a.w. de defecte turbo hoeft niet per se retour gestuurd te worden. U kunt echter wel een voordeel behalen bij het tóch retour sturen van de defecte turbo door middel van de waardecheque.

Turbo Direct berekent daarom geen statiegeld.

Turbo Direct levert beschikbare pakkingen en tapeinden gratis mee.

Turbo Direct berekent geen transportkosten.

Datum 3 april 2018 René de Haas
Missie & Visie Missie Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties voor water en energie. Veiligheid staat hierbij voorop. Het is onze ambitie om onze positie in het totale bouwproces te verbreden en op ons vakgebied de beste te zijn. Met onze mensen, vooruitstrevende technieken en een klantgerichte benadering ondersteunen we de klant optimaal in zijn behoefte. Samen met onze klanten leveren wij een bijdrage aan een duurzame samenleving. In alles wat wij doen zijn wij: Klantgericht Vooruitstrevend Integer Professioneel Visie De wereld om ons heen verandert. Natuurlijke bronnen worden steeds schaarser. Dit geldt in hoge mate ook voor water en energie, terwijl de vraag alleen maar toeneemt. Duurzame oplossingen zijn dus noodzakelijk. Wij helpen met vooruitstrevende technieken, duurzame toepassingen te realiseren en weten met onze vakmanschap vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen. Ook onze klanten veranderen en de omvang en complexiteit van projecten nemen toe. Steeds meer delen rondom het realiseren van infrastructurele werken worden nu overgelaten aan externe partijen. Tevens verandert de rolverdeling tussen de verschillende partijen in de bouwwereld, waardoor de grenzen tussen verschillende disciplines vervagen. Hierdoor ontstaan nieuwe samenwerkingsvormen Komende jaren zijn veel investeringen gepland in onze sector. Onze markten vragen ons meer verantwoordelijkheid te nemen, waardoor enerzijds het risicoprofiel maar anderzijds ook de kans op een beter rendement toeneemt. Gezien onze vooraanstaande positie in deze markten zijn wij bereid met volle overtuiging deze uitdaging aan te gaan. Wij willen de beste zijn in ons vakgebied. Ons doel is om van vergelijkbare bedrijven het meest renderend te zijn. Het is onze ambitie om een bredere positie in de markt voor conversie en transport van water en energie op te bouwen. Daarbij is het van belang dat wij in een steeds vroeger stadium actief betrokken zijn bij projecten, soms zelfs als initiatiefnemer. Ook in de nazorg van deze projecten, met beheer en onderhoud, nemen wij een actievere rol in. Wij zullen ons vak van projectmanagement verder uitdiepen, verbreden en verbeteren. Daardoor zijn wij nog beter in staat om grote projecten te managen en beheer en onderhoud te plannen en te realiseren. Met onze capaciteit en professioneel vakmanschap, kunnen wij projecten zelfstandig ontwikkelen, zowel in binnen- als buitenland en totaaloplossingen realiseren. Onze bedrijfsprocessen moeten steeds beter aansluiten op die van onze klanten. Operational excellence is een basisvoorwaarde waarbij risicomanagement een gegeven is. Ons succes zit in de competenties van onze mensen. Mensen die het leuk vinden om bij ons te werken. Uiteindelijk zijn wij liever de beste dan de grootste. Goede samenwerking met onze klanten en andere partijen is van cruciaal belang voor het slagen van de projecten en het verkrijgen van toekomstige opdrachten. Om onze voorsprong te behouden, werken wij vanuit een marktgerichte focus die gebaseerd is op klantwensen en marktkansen.

Datum 3 april 2018 René de Haas