Bikepaint

Bikepaint

Gieterij 29
2211WC Noordwijkerhout

Bikepaint straalt ,spuit en poedercoat al meer dan 45 jaar fietsframes , tanks van motoren , Oldtimers , autovelgen , mororframes en maakt de mooiste designs . Spuiten van Carbon fietsframes . Ook poedercoaten van beugels , frames , tafelpoten . Één of …

Rubriek(en)
LFT Coating Industrie

LFT Coating Industrie

Randweg 21
5683 CL BestRubriek(en)

Mesa Coatings

Mastbos 7
5531 MX Bladel

Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij onze specialisten en jarenlange ervaring kunnen wij hoogstaande coatingsystemen le…

Rubriek(en)
Rozema Coatings BV

Rozema Coatings BV

Seendweg 18-20
9936 GA Farnsum

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport. Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de …

Schilderenkanikzelf.nll

Marktkade
9581aw Musselkanaal

De goedkoopste van Nederland! Als het gaat om verf en andere materialen voor schilders of doe het zelfders. Kijk eens een kijkje op onze website of mail ons als er vragen zijn. Info@schilderenkanikzelf.nl onze website is net in de lucht! www.schilderenkan…

Datum 19 januari 2022 Dick

Datum 3 april 2018 René de Haas
Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij onze specialisten en jarenlange ervaring kunnen wij hoogstaande coatingsystemen leveren. Mesa Coatings is in staat om bedrijfsvloeren tot wel 2000 m² in 1 dag te voorzien van een hoogwaardig mesa vloer- of wand systeem.

Datum 4 juni 2020 isaac

Rozema Coatings BV al meer dan 40 jaar uw service provider voor schepen in alle Europese havens. Daarnaast ook leverancier aan binnenvaart en watersport.

Rozema Coatings BV is circa 40 jaar geleden begonnen met het leveren van smeerolie aan schepen in de havens van Delfzijl en Eemshaven.

De laatste jaren is het netwerk uitgebreid van regionaal (Delfzijl e.o.) naar Europees en tot ver buiten Europa. Wij zijn daardoor in staat de te leveren goederen bijna in elke haven te leveren.

Door de betrouwbaarheid van het distributienetwerk, de snelle levering en de service heeft Rozema Coatings BV zich ontplooid tot een belangrijke speler in de scheepvaart.

Rozema Coatings BV is gevestigd in Farmsum (Delfzijl) van waar uit alles georganiseerd wordt. Daarnaast hebben wij een depot in Rotterdam voor voornamelijk de tankcoatings en ruimverven om deze snel te kunnen leveren.

Het depot Rotterdam bevindt zich bij Wilhelmsen Ships Service (Unitor) waar wij voor Noord-Nederland en Noord-Duitsland service provider zijn.

Naast de levering van gerenommeerde merken als Hempel, Sigma, Jotun, International en Valvoline hebben wij ons pakket onlangs uitgebreid. Wij hebben naast de relaties van de “grote” vaart ons nu ook gericht op de Watersport en de Binnenvaart.

Waarom Rozema Coatings BV:

 

  • Hoge betrouwbaarheid;
  • Snelle levering;
  • Groot distributie netwerk;
  • Vestigingen in Farmsum (Delfzijl) en Rotterdam;
  • Groot gerenommeerd producten aanbod;
  • Service provider Noord Nederland en Noord Duitsland;
  • Levering aan de grote vaart, binnenvaart en watersport

 

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, of bezoek onze eigen website.

Natuurlijk kunt u ook uw bestelling plaatsen via onze uitgebreide webshop.

Datum 3 april 2018 René de Haas

De goedkoopste van Nederland!

Als het gaat om verf en andere materialen voor schilders of doe het zelfders. Kijk eens een kijkje op onze website of mail ons als er vragen zijn. Info@schilderenkanikzelf.nl

onze website is net in de lucht! www.schilderenkanikzelf.nl

alvast bedankt!

groeten,

team schilderenkanikzelf

Datum 3 april 2018 René de Haas