Afdekzeilen

Afdekzeilen

Oostwijk 11-B
Uden

De grootste afdekzeilen winkel van Nederland. Ruim 1500+ dekzeilen op voorraad. Bestel voor 16:00 en ontvang uw bestelling de eerst volgende werkdag. …

Ambaum Arbeids Analyse ? Betervenlo B.V.

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen (Venlo)

Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters. Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particuli…

Argez

Argez

Bokslee 6
8447 CN Heerenveen

Argez staat voor Arbeid en Gezondheid. Een korte, krachtige naam die de lading dekt en iets zegt over onze no-nonsense manier van werken. Argez biedt u een  zakelijk advies en directe begeleiding voor zowel reeds verzuimende als nog niet verzuimende werk…

Eleos

Eleos

Biezelingerstraat 63
4421 BR Kapelle-biezelingeSABOBO Mediation

SABOBO Mediation

Ierlandlaan 36
2713 HM Zoetermeer

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation. Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, …

Schermerhorn

Schermerhorn

Bongerdstraat 9
7439 AN Steenenkamer

Schermerhorn Arbeidsexpertise en training (SAT) is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die ten gevolge van letselschade arbeidsgehandicapt zijn geraakt. SAT kan bogen op een ruime ervaring op het gebied van: • re-integratie van langdurig werkloz…

Datum 30 maart 2022 Afdekzeilen
Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters. Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particulieren uitsluitend maatwerk. Veel bedrijven hebben inmiddels gekozen voor onze pragmatische aanpak. Een goede arbeidsfeer op de werkvloer is de basis van een goed verzuimbeleid. Luisteren naar de klachten van mensen is dan ook onze persoonlijke missie. Op dit vlak kan veel winst behaald worden: “Een tevreden werknemer heeft hart voor de zaak”.Wij leveren maatwerk door: de persoon en zijn welzijn altijd centraal te stellen.Wij willen geen grote logge organisatie zijn, onze kracht ligt dan ook in snel, efficiënt en met name doeltreffend te werk te gaan. Het uitgangspunt is dat mensen snel terugkeren naar hun eigen werkplek (eventueel met enige aanpassingen op de werkvloer) en het bevorderen van het welzijn. Diverse opleidingen ter bevordering van het persoonlijk welzijn behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen optreden als mediator daar waar terugkeer naar de eigen werkplek niet mogelijk is, bijvoorbeeld in een arbeidsconflict. Wij beschikken over diverse professionals om dit maatwerk te kunnen leveren zoals; een HBO opgeleide psychologe, Hobeon gecertificeerde verzuimconsulenten, een gecertificeerd register-arbeidsdeskundige, een bedrijfsarts, een mediator en een budgetcoach. We zijn TÜV gecertificeerd en voldoen aan de hoge eisen die het UWV stelt m.b.t. de kwaliteitseisen. U kunt ons vinden in Tegelen en in Eindhoven.

Datum 3 april 2018 wimambaum

Argez staat voor Arbeid en Gezondheid. Een korte, krachtige naam die de lading dekt en iets zegt over onze no-nonsense manier van werken.

Argez biedt u een  zakelijk advies en directe begeleiding voor zowel reeds verzuimende als nog niet verzuimende werknemers.
Op uw verzoek kunnen wij een rol spelen binnen uw organisatie op het gebied van advisering over verantwoord en gezond werken en alles wat hiermee te maken heeft.

Preventief en curatief en bij zowel arbeidsgerelateerde als niet arbeidsgerelateerde problemen die van invloed zijn op de werksituatie, kan Argez u van dienst zijn.
Daarnaast kan Argez voor u de verzuimregistratie bijhouden, re-integratietrajecten inzetten en diverse cursussen organiseren.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website, of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation.


Petra Delhez is NMI Registermediator, NMI Peer Reviewer, aangesloten bij Mediators Collectief, Juripax gecertificeerd Online mediator, ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), werkt ook op toevoegingsbasis (zogenaamde Pro Deo zaken)

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

SABOBO Mediation begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation

Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

SABOBO Mediation biedt die noodzakelijke ondersteuning. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Gesubsidieerde mediations

SABOBO Mediation werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. SABOBO Mediation neemt met u de mogelijkheden door.

Diensten

SABOBO Mediation verzorgt bemiddeling bij diverse soorten conflicten en begeleidt op betrouwbare en objectieve wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Arbeidsconflicten, ontslagzaken en ziekteverzuim

Echtscheiding

Familieconflicten

Zakelijk conflict

Online mediation (20%-40% minder kosten)

Conflicten Gezondheidszorg

Conflict patiënt en zorgverlener

Conflict in het onderwijs

Conflict met de overheid

Conflicten

Coaching

Werkgebied

SABOBO Mediation komt op verzoek aan huis in de provincie Zuid-Holland en Amsterdam en omstreken.


Natuurlijk kunt u ook bij SABOBO Mediation op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is NMI Registermediator,ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (werkt ook op toevoegingsbasis), Geaccrediteerd Familiemediator,aangesloten bij Mediators Collectief,Juripax gecertificeerd Online mediator,NMI Peer Reviewer.

 Mediators CollectiefNederlands Mediation InstituutPetra Delhez van SABOBO Mediation is Gecertificeerd Online Mediator

Wilt u weten hoe SABOBO Mediation u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!

 

Volg SABOBO Mediation ook op:

nl.linkedin.com/in/sabobomediation
twitter.com/sabobomediation
www.facebook.com/sabobomediation 

Datum 3 april 2018 René de Haas
Schermerhorn Arbeidsexpertise en training (SAT) is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die ten gevolge van letselschade arbeidsgehandicapt zijn geraakt. SAT kan bogen op een ruime ervaring op het gebied van: • re-integratie van langdurig werklozen en arbeidsgehandicapten • sociale activering bijstandsvrouwen • volwasseneneducatie • coaching • arbeidsdeskundig advies • zowel individuele als groepsgewijze trainingen Visie Arbeid biedt mensen kansen tot ontplooiing. Het (tijdelijk) wegvallen van arbeid heeft grote impact op de persoonlijke en economische situatie van mensen. Terugkeer naar werk lukt niet altijd op eigen kracht, waardoor men steeds verder van de arbeidsmarkt verwijderd raakt en zo in een neerwaartse spiraal belandt. SAT begeleidt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij het opnieuw terugvinden van werk waarmee men hun zelfvertrouwen en de grip op hun leven weer terugkrijgt. Missie Ieder mens heeft mogelijkheden. Door uit te gaan van die potentie van elk mens, kan SAT op maat ondersteuning bieden bij de zoektocht naar nieuwe perspectieven. Mensen bepalen zelf hun richting, SAT adviseert, structureert en begeleidt. SAT wijst de weg in regelgeving rond werkloosheid of (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Voor wie? SAT treedt op: • in letselschadezaken • voor arbeidsongeschikte ondernemers: • ten behoeve van A.O.V.-verzekeraars • bij ziekteverzuimbegeleiding (spoor 1 of spoor 2) • voor werknemers en werkgevers Onafhankelijk: SAT werkt onpartijdig en onafhankelijk en houdt rekening met alle belangen die bij re-integratie samen komen. Door samen te werken bereiken we het gemeenschappelijke doel waar alle betrokken partijen uiteindelijk voor staan: terugkeer naar werk!

Datum 3 april 2018 René de Haas