Ambaum Arbeids Analyse ? Betervenlo B.V.

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen (Venlo)

Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters. Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particuli…

Argez

Argez

Bokslee 6
8447 CN Heerenveen

Argez staat voor Arbeid en Gezondheid. Een korte, krachtige naam die de lading dekt en iets zegt over onze no-nonsense manier van werken. Argez biedt u een  zakelijk advies en directe begeleiding voor zowel reeds verzuimende als nog niet verzuimende werk…

Peijnenburg Re-integratie B.V.

Peijnenburg Re-integratie B.V.

Daalakkersweg 2 34
5641 JA Eindhoven

Hét re-integratiebureau in Noord-Brabant Ben je op zoek naar een daadkrachtig, duurzaam en toegankelijk re-integratiebureau in Noord-Brabant dat al jarenlang in de top 3 staat? Dan ben je bij Peijnenburg Re-integratie aan het juiste adres. We matchen men…

Proficiënt Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding

Kaatsbaan 27
3082 DP Rotterdam

Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk ondersteunen wij werkgevers van verschillende grootte. Bij u op locatie,  bij de werknemer thuis of desgew…

Proficiënt Verzuimbegeleiding

Proficiënt Verzuimbegeleiding

Kaatsbaan 27
3082 DP Rotterdam

Tweede spoor re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek of Casemanagement Wet verbetering Poortwachter? Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk on…

SABOBO Mediation

SABOBO Mediation

Ierlandlaan 36
2713 HM Zoetermeer

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation. Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, …

SurAnt Logo

Stichting SurAnt

Vlotbrugweg 4e
1332AH Almere

Stichting SurAnt biedt gratis hulpverlening aan iedereen die met jusititie in aanraking is geweest. We ondersteunen (ex-) gedetineerden met verschillende zaken die het re-integratieproces bevorderen. …

Zorghulpmiddeleninfo.nl

Zorghulpmiddeleninfo.nl

..
3831 RV Utrecht

Zorghulpmiddeleninfo.nl Op dit platform adviseer ik u over de beste zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen worden met elkaar vergeleken. Het gaat om product advies op het gebied van Mobiliteit, Veiligheid en Zelfzorg. Ook wordt er geadviseerd welke hulpmiddelen g…

Datum 3 april 2018 wimambaum

Argez staat voor Arbeid en Gezondheid. Een korte, krachtige naam die de lading dekt en iets zegt over onze no-nonsense manier van werken.

Argez biedt u een  zakelijk advies en directe begeleiding voor zowel reeds verzuimende als nog niet verzuimende werknemers.
Op uw verzoek kunnen wij een rol spelen binnen uw organisatie op het gebied van advisering over verantwoord en gezond werken en alles wat hiermee te maken heeft.

Preventief en curatief en bij zowel arbeidsgerelateerde als niet arbeidsgerelateerde problemen die van invloed zijn op de werksituatie, kan Argez u van dienst zijn.
Daarnaast kan Argez voor u de verzuimregistratie bijhouden, re-integratietrajecten inzetten en diverse cursussen organiseren.

Bezoekt u voor meer informatie ook onze eigen website, of neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Hét re-integratiebureau in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een daadkrachtig, duurzaam en toegankelijk re-integratiebureau in Noord-Brabant dat al jarenlang in de top 3 staat? Dan ben je bij Peijnenburg Re-integratie aan het juiste adres. We matchen mensen en bedrijven met elkaar door het inzetten van ons grote en diverse netwerk van bedrijven en door onze jarenlange ervaring. Heb je door omstandigheden ondersteuning nodig bij het vinden van een passende werkplek? Als re-integratiebureau zijn wij er voor iedereen. Werken is leuk, maar door onze jarenlange ervaring weten wij dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Samen gaan we op zoek naar een passende werkplek/stageplek voor de lange termijn.

Persoonlijke aandacht is belangrijk

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Een traject start bij ons met een persoonlijk gesprek, gevolgd door een op maat gemaakt plan. Iedereen is uniek en heeft andere interesses en kwaliteiten. Samen brengen we je interesses, kwaliteiten en wensen in kaart, wordt er gezocht naar passende vacatures, helpen we je eventueel met het opstellen van brief en CV, ondersteunen je bij je sollicitatie en begeleiden je op je uiteindelijke werkplek. Begeleiding voor, tijdens en nadat iemand op zijn plek zit: dát is re-integratiebureau Peijnenburg Re-integratie.

Samen gaan we ervoor

Wanneer je start met een traject bij ons re-integratiebureau krijg je een vaste jobcoach aangewezen. Jouw jobcoach is jouw aanspreekpunt, je steun en toeverlaat. Al onze jobcoaches zijn op de hoogte van de wetgeving, staan met beide benen op de grond én op de werkvloer waar zij naast hun cliënten staan. No-nonsense, handen uit de mouwen en aan de slag, dat praat wel zo gemakkelijk. Bij Peijnenburg Re-integratie betekent samen een werkplek zoeken er ook echt samen voor gaan. Daar zet niet alleen je jobcoach, maar ook jij je voor de volle 100% voor in. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Datum 6 september 2019 Boy
Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk ondersteunen wij werkgevers van verschillende grootte.
Bij u op locatie,  bij de werknemer thuis of desgewenst op een neutrale locatie, het kan voor Proficiënt verzuimbegeleiding allemaal. Al onze medewerkers hebben de vereiste opleidingen, certificering en ervaring, waardoor wij u op een professionele en betrokken wijze binnen de kaders van de Wet verbetering Poortwachter kunnen helpen bij uw verzuimbegeleiding.
Proficiënt verzuimbegeleiding bewijst elke dag dat het voorziet in een adequate opvolging van de Wet verbetering Poortwachter en voor de naleving van de Werkwijzer Poortwachter.
Werkgevers hebben naar aanleiding van de uitgevoerde diensten door Proficiënt verzuimbegeleiding nog nooit een sanctie ontvangen van UWV!
www.proficientgroep.nl

Datum 2 maart 2021 Rachid
Tweede spoor re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek of Casemanagement Wet verbetering Poortwachter? Proficiënt Verzuimbegeleiding is uw partner en meerwaarde binnen het volledige proces van verzuimbegeleiding en duurzame re-integratie. Landelijk ondersteunen wij werkgevers van verschillende grootte.

Datum 28 september 2018 Rachid

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation.


Petra Delhez is NMI Registermediator, NMI Peer Reviewer, aangesloten bij Mediators Collectief, Juripax gecertificeerd Online mediator, ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), werkt ook op toevoegingsbasis (zogenaamde Pro Deo zaken)

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

SABOBO Mediation begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation

Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

SABOBO Mediation biedt die noodzakelijke ondersteuning. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Gesubsidieerde mediations

SABOBO Mediation werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. SABOBO Mediation neemt met u de mogelijkheden door.

Diensten

SABOBO Mediation verzorgt bemiddeling bij diverse soorten conflicten en begeleidt op betrouwbare en objectieve wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Arbeidsconflicten, ontslagzaken en ziekteverzuim

Echtscheiding

Familieconflicten

Zakelijk conflict

Online mediation (20%-40% minder kosten)

Conflicten Gezondheidszorg

Conflict patiënt en zorgverlener

Conflict in het onderwijs

Conflict met de overheid

Conflicten

Coaching

Werkgebied

SABOBO Mediation komt op verzoek aan huis in de provincie Zuid-Holland en Amsterdam en omstreken.


Natuurlijk kunt u ook bij SABOBO Mediation op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is NMI Registermediator,ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (werkt ook op toevoegingsbasis), Geaccrediteerd Familiemediator,aangesloten bij Mediators Collectief,Juripax gecertificeerd Online mediator,NMI Peer Reviewer.

 Mediators CollectiefNederlands Mediation InstituutPetra Delhez van SABOBO Mediation is Gecertificeerd Online Mediator

Wilt u weten hoe SABOBO Mediation u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!

 

Volg SABOBO Mediation ook op:

nl.linkedin.com/in/sabobomediation
twitter.com/sabobomediation
www.facebook.com/sabobomediation 

Datum 3 april 2018 René de Haas
Stichting SurAnt biedt gratis hulpverlening aan iedereen die met jusititie in aanraking is geweest. We ondersteunen (ex-) gedetineerden met verschillende zaken die het re-integratieproces bevorderen.

Datum 16 juli 2019 Quintin
Zorghulpmiddeleninfo.nl Op dit platform adviseer ik u over de beste zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen worden met elkaar vergeleken. Het gaat om product advies op het gebied van Mobiliteit, Veiligheid en Zelfzorg. Ook wordt er geadviseerd welke hulpmiddelen geschikt zijn bij diverse ziektebeelden, thuissituaties en functionele beperkingen. Mijn ervaringen uit de praktijk deel ik onder de beschreven categorieën en adviseer daarbij de meest geschikte hulpmiddelen. Als ergotherapeut heb ik mogen ervaren dat ieder mens verschillende behoeftes heeft en dat hier niet één specifiek hulpmiddel het beste is. In de blogs kunt u lezen wat vanuit mijn ervaring in de praktijk de meest gekozen optie is en voor de meeste mensen wel geschikt is. Echter adviseer ik u goed naar uw eigen situatie te kijken en op basis van de vergelijkingen in de blogs uw eigen keuze te maken voor een zorghulpmiddel. Voor advies en informatie over zorghulpmiddelen zit u bij Zorghulpmiddeleninfo op de juiste plek. Het gebruik van een passend zorghulpmiddel geeft u weer zelfredzaamheid terug! Address : Utrecht, 3831 RV, Netherlands Phone : 06 1234 5678 Business Email : info@zorghulpmiddeleninfo.nl Website : https://zorghulpmiddeleninfo.nl/ Monday To Sunday – 8:00 am – 05:00 pm https://www.facebook.com/Zorghulpmiddeleninfonl-101131662463759 https://www.instagram.com/zorghulpmiddeleninfo/ https://www.linkedin.com/company/zorghulpmiddeleninfo-nl/ https://nl.pinterest.com/0upk1owpeymi31otycdgcdr38vfgdf/_saved/ https://www.youtube.com/channel/UCn_cCqKkG12fjKDw9vP-OZw

Datum 17 maart 2022 Anouk