Ambaum Arbeids Analyse ? Betervenlo B.V.

Grotestraat 63
5931 CT Tegelen (Venlo)

Ambaum Arbeids Analyse – Betervenlo BV is een bedrijf dat opgezet is vanuit de filosofie dat ‘’De mens een mens moet zijn’’ volgens E.H.J. Ambaum – Peters. Vanuit deze filosofie verzorgen wij voor bedrijven, gemeenten, UWV, verzekeraars en particuli…

Blankestein Bedrijfsadvisering

Blankestein Bedrijfsadvisering

Regentenland 39
3994 TZ Houten

Arboconsultancy Elk bedrijf krijgt op termijn te maken met vraagstukken op het gebied van arbeid, verzuim en re-integratie. ‘Hoe ontwikkel je een ziekteverzuimbeleid dat grip geeft op de productie en de kosten?’ ‘Hoe speel je als organisatie in op de ver…

Christ & Partners

Koningsweg 25
6655 AA Puiflijk

Christ & Partners Risk & Security Management is een door Justitie erkend en geregistreerd onafhankelijk adviesbureau dat voorziet in de groeiende vraag naar security management en risicobeheersing. 7 dagen per week, 24 uur per dag bieden wij een g…

HIJINK Advocaten Arnhem

Onderlangs 1
6812ce Arnhem

HIJINK Advocaten Arnhem, het advocatenkantoor voor particulier en MKB. bel 026-442 39 13 voor vrijblijvend advies. www.hijink.com …

HIJINK Advocaten Nijmegen

Kerkenbos 1079 nn
6546be Nijmegen

HIJINK Advocaten Nijmegen, het advocatenkantoor in Nijmegen voor MKB en particulier. -arbeidsrecht/ontslagrecht -letselschade -incasso -ondernemingsrecht/MKB -Verzekeringsrecht/aansprakelijkheid   …

M-Mediation

M-Mediation

Pastoor de Leijerstraat 60
5246 JD RosmalenSABOBO Mediation

SABOBO Mediation

Ierlandlaan 36
2713 HM Zoetermeer

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation. Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, …

Suzanne Bos Coaching

Suzanne Bos Coaching

Agro Business Park 71
6708 PV Wageningen

Suzanne Bos Coaching kan je ondersteunen met deze soorten coaching: Stress coaching Loopbaancoaching Management coaching HSP coaching Kenmerken Suzanne Bos Coaching: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek Gediplomeerd coach en psycholoog Aangeslot…

Datum 3 april 2018 wimambaum

Arboconsultancy

Elk bedrijf krijgt op termijn te maken met vraagstukken op het gebied van arbeid, verzuim en re-integratie.

‘Hoe ontwikkel je een ziekteverzuimbeleid dat grip geeft op de productie en de kosten?’

‘Hoe speel je als organisatie in op de vergrijzing van de beroepsbevolking?’

‘Hoe communiceer je als werkgever over arbeidsomstandigheden met je medewerkers?’

Al deze vragen, en meer, worden niet alleen beantwoord, maar begeleid om er een goede invulling aan te geven. Er wordt voor uw bedrijf alles in kaart gebracht waarbij rekening wordt gehouden met zowel de eisen die de wetgever stelt als de wensen van zowel werkgever als werknemer.

Denk hierbij aan het opzetten of doorontwikkelen van:

 • het arbeidsomstandighedenbeleid;
 • het verzuimprotocol;
 • de werkprocessen.

Training en coaching

De leidinggevende is binnen een organisatie de eerstverantwoordelijke voor de aanpak van verzuim. Hij dient dan ook de tools te bezitten om het verzuim positief te beïnvloeden. Op basis van uw wensen kan er een programma worden opgesteld om leidinggevenden te trainen in hun rol als casemanager in verzuimbegeleiding.

.

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 René de Haas
Christ & Partners Risk & Security Management is een door Justitie erkend en geregistreerd onafhankelijk adviesbureau dat voorziet in de groeiende vraag naar security management en risicobeheersing. 7 dagen per week, 24 uur per dag bieden wij een groot aantal specialistische diensten aan.

Datum 3 april 2018 René de Haas

HIJINK Advocaten Arnhem, het advocatenkantoor voor particulier en MKB.

bel 026-442 39 13 voor vrijblijvend advies.

www.hijink.com

Datum 3 april 2018 René de Haas

HIJINK Advocaten Nijmegen, het advocatenkantoor in Nijmegen voor MKB en particulier.

-arbeidsrecht/ontslagrecht

-letselschade

-incasso

-ondernemingsrecht/MKB

-Verzekeringsrecht/aansprakelijkheid

 

Datum 3 april 2018 René de Haas

Datum 3 april 2018 M-Mediation

SABOBO Mediation krijgt beweging in wat vast zit, op een snelle, en vakkundige manier uit uw conflict! Kijk weer vooruit dankzij professionele mediation.


Petra Delhez is NMI Registermediator, NMI Peer Reviewer, aangesloten bij Mediators Collectief, Juripax gecertificeerd Online mediator, ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (RvR), werkt ook op toevoegingsbasis (zogenaamde Pro Deo zaken)

Steeds meer conflicten of geschillen tussen partijen, worden geregeld door middel van bemiddeling, ook wel mediation genaamd. Het betreft oplossingen die – voorheen – vaak via advocaten en rechters werden beslist. De mediator doet geen uitspraken, dat doen alleen de partijen zelf.

SABOBO Mediation begeleidt op professionele wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Voordelen Mediation

Mediation kent enkele grote voordelen: het traject is kort, de kosten zijn relatief laag en de oplossing (vastgelegd in een Vaststellingsovereenkomst en bij een scheiding in een Convenant) is duurzaam en bevredigend voor alle partijen (win-win situatie).

SABOBO Mediation biedt die noodzakelijke ondersteuning. Wij beschikken over alle benodigde certificaten. Middels trainingen houden wij ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Gesubsidieerde mediations

SABOBO Mediation werkt ook op toevoegingsbasis, de zogenaamde gesubsidieerde mediations. Deze optie is afhankelijk van inkomens- en vermogenspositie. SABOBO Mediation neemt met u de mogelijkheden door.

Diensten

SABOBO Mediation verzorgt bemiddeling bij diverse soorten conflicten en begeleidt op betrouwbare en objectieve wijze gesprekken van partijen en eventueel daaruit voortvloeiende onderhandelingen, zodat de partijen zèlf tot voor hen acceptabele oplossingen voor hun conflict kunnen komen.

Arbeidsconflicten, ontslagzaken en ziekteverzuim

Echtscheiding

Familieconflicten

Zakelijk conflict

Online mediation (20%-40% minder kosten)

Conflicten Gezondheidszorg

Conflict patiënt en zorgverlener

Conflict in het onderwijs

Conflict met de overheid

Conflicten

Coaching

Werkgebied

SABOBO Mediation komt op verzoek aan huis in de provincie Zuid-Holland en Amsterdam en omstreken.


Natuurlijk kunt u ook bij SABOBO Mediation op neutraal terrein samen tot een oplossing komen. De koffie staat klaar.

Petra Delhez is NMI Registermediator,ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand (werkt ook op toevoegingsbasis), Geaccrediteerd Familiemediator,aangesloten bij Mediators Collectief,Juripax gecertificeerd Online mediator,NMI Peer Reviewer.

 Mediators CollectiefNederlands Mediation InstituutPetra Delhez van SABOBO Mediation is Gecertificeerd Online Mediator

Wilt u weten hoe SABOBO Mediation u kan helpen bij het voorkomen of oplossen van conflicten, neem dan vrijblijvend contact op.

U wordt er zeker wijzer van!

 

Volg SABOBO Mediation ook op:

nl.linkedin.com/in/sabobomediation
twitter.com/sabobomediation
www.facebook.com/sabobomediation 

Datum 3 april 2018 René de Haas
Suzanne Bos Coaching kan je ondersteunen met deze soorten coaching:
 • Stress coaching
 • Loopbaancoaching
 • Management coaching
 • HSP coaching
Kenmerken Suzanne Bos Coaching:
 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Gediplomeerd coach en psycholoog
 • Aangesloten bij NOBCO & NIP
 • Ook online-coaching mogelijk
 • Specialisaties:
  • stress coach
  • loopbaancoach
  • management coach
  • HSP coach
 • Regio: coach in Wageningen, Ede, Veenendaal, Arnhem en Nijmegen

Datum 25 mei 2022 Suzanne